Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ: Προβλήματα στη λειτουργία της μοναδικής κεντρικής πύλης του νοσοκομείου

Το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ επισημαίνει και πάλι τα προβλήματα με τη λειτουργία της μοναδικής κεντρικής πύλης του νοσοκομείου.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται:

ΠΡΟΣ :     – ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΑΓΝΗ
    – ΑΝΑΠΛ. ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΑΓΝΗ
    – ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
    – Δ/ΝΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
    – ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ

        
ΚΟΙΝ. :    – ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΘΕΜΑ: « Προβλήματα στη λειτουργία της μοναδικής κεντρικής πύλης του ΠΑΓΝΗ »

Το σωματείο μας επανέρχεται για να επισημάνει τα προβλήματα με τη λειτουργία της μοναδικής κεντρικής πύλης του νοσοκομείου, η καθυστερημένη επίλυση των πιθανών να έχει αρνητικές συνέπειες στην ασφάλεια ασθενών και εργαζομένων.  

Η επικινδυνότητα της υπάρχουσας πύλης χωρίς πρόσβαση των πεζών από πεζοδρόμιο δημιουργεί καθημερινό κίνδυνο. Η στενότητα της πύλης και η απουσία πεζοδρομίου υποχρεώνει τους πεζούς να μετακινούνται από την ασφάλεια με αποτέλεσμα πολλές φορές να υπάρχει ο κίνδυνος ατυχήματος. 

Έχουμε ζητήσει το εκ νέου άνοιγμα μόνο για ασθενείς και εργαζόμενους της παράπλευρης εισόδου, που παραμένει κλειστή εδώ και 3 χρόνια, με την αιτιολογία του ελέγχου των εισερχομένων λόγω της πανδημίας. Υπάρχουν περιπτώσεις πτώσεων ασθενών, στη βεβιασμένη προσπάθειά τους να προλάβουν το λεωφορείο, το οποίο κάποιες φορές τελικά χάνουν και αναγκάζονται να περιμένουν το επόμενο. 

Σας εφιστούμε την προσοχή για άμεση επίλυση του ζητήματος αυτού, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής διέλευση εργαζομένων και ασθενών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί